Četvrtak 04.07.2013.
12:49
b92.net

Šta je to na nebu!? Ptica, avion? Ne! To je Supermen!

Supermen na kalifornijskom nebu
 

Ove jedinstvene letilice se za sada koriste isključivo u komercijalne svrhe i za promociju, a Difenbah i njegov partner Ed Henli kažu da nisu planirali da ih prodaju po uobičajenim prodajnim cenama zbog velikog truda i mnogo časova rada koji je potreban da bi se napravila jedna ovakva "leteća lutka".

"Krenuli smo sa idejom da je moguće da bilo koji lik koji zamislimo pretvorimo u leteći objekat i u izradi korisltili sasvim novi pristup koji do sada nije korišćen" kaže Henli.

"Kod reklamiranja vi ćete u većem broju slučajeva videti avione koji vuku za sobom reklamu, a kod naših letilica vidite lik u prirodnoj veličini, i to je trenutno atrakcija gde god da se pojavi: na stadionu, koncertu, plaži. Zaista se radi o nečemu sasvim originalnom. Svi su oduševljeni, niko do sada nije video nešto slično" dodaje Henli.

Supermen je samo jedan od "letećih likova" koje su ova dvojica maštovitih ljudi napravili. U njihovoj kolekciji nalaze se, između ostalih i Ajron Men i gospođa Emerson koja ima krila uz pomoć kojih krstari nebom.

2024 © - Vesti online