Četvrtak 04.07.2013.
15:21
N. Popović - Vesti

Zločin u Nemačkoj: Samir zaklao ženu

Ubio ženu: Samir F.
 

On je sam telefonom obavestio policiju o jezivoj porodičnoj drami koja se, prema pisanju "Bilda", odigrala u naselju Rihtsberg, u jednom od socijalnih stanova na broju 16. Mirno je pružio ruke da mu stave lisice, ali ni tada, a ni kasnije, inspektorima nije dao izjavu niti priznao šta je uradio. Ipak, prema rečima Olivera Rusta, predstavnika za medije Javnog tužilaštva u Marbugru "nema nikakvih indicija da Samir F. nije počinio zločin za koji se tereti."


Komšije i poznanici supružnika koji nisu dugo stanovali i zgradi u kojoj se drama odigrala, šokirani su onim što se dogodilo. Komšinica Maria R. (63) bila je ispred zgrade kada se Samir F. sav unezveren pojavio na ulaznim vratima noseći u rukama dvoje dece od jedne i dve godine.


- Bio je bled kao krpa i drhtao je kao prut, a deca su bila uplakana. Zamolio me da se pobrinem za mališane jer je, kako mi reče, upravo ubio svoju ženu i njihovu majku Uzela sam decu u naručje, a potom pozvala policiju i mobilni telefon dala unezverenom muškarcu koji je onda i njima rekao šta je uradio - ispričala je još šokirana žena za lokalne medije u Marburgu.

Nastradalu Andreja iznose iz stana
 

Prema saopštenju Tužilaštva, policija je u kuhinji stana u lokvi krvi pronašla telo Andreje, a u susednoj prostoriji bila je njena sedmogodišnja ćerka iz pređašnje veze. Deca navodno nisu videla kada je Samir F. nožem ubio njihovu majku.

Obducenti su na telu žrtve pronašli nekoliko uboda i posekotina, a verovatno su bile smrtonosne rane vrata. Pričalo se da su na vratu Andreje primećeni i tragovi davljenja, ali istražitelji te navode nisu potvrdili, ali ni demantovali.

O oružju kojim je zločin počinjen istraga se takođe još nije zvanično oglasila, mada se pretpostavlja da je reč o kuhinjskom nožu kojeg je ubica tokom žučne svađe dohvatio i u besu iskasapio suprugu.


Staranje o troje dece preuzela je državna Služba za brigu o deci i mladim (Jugendamt).

2024 © - Vesti online