Sreda 03.07.2013.
15:51
telegraf.rs

Otrovao se lekovima, pa sekao nožem na ulici!

Foto: Arhiva

- Izlaskom na lice mesta, policijska patrola zatekla je u žbunju Draška B., koji je u ruci držao nož sa sečivom dužine 30 centimetara. Policija je pokušala da razgovara sa njim, ali je on to odbio, ne dozvoljavajući da mu bilo ko priđe. Potom je krenuo peške niz ulicu, sve vreme držeći nož na svom vratu. Zatim je seo na klupu i sekao sebe u predelu podlaktice i stomaka – saznaje telegraf.rs

Posle razgovora sa policijom, Draško B. položio je nož na zemlju, nakon čega ga je pregledala ekipa Hitne pomoći. On je potom sanitetom prevežen u Opštu bolnicu “Dr Vojislav Dulić”, gde su mu konstatovane povrede u vidu rasekotina po telu, kao i trovanje lekovima.

Ubrzo nakon toga, Draško B. odvezen je na beogradsku Vojno-medicinsku akademiju, zbog daljeg lečenja na Odeljenju toksikologije. Slični slučajevi već su se dešavali u Požarevcu, a njihovi akteri bili su očajni ljudi, dovedeni na rub egzistencije.

U martu ove godine lekovima se otrovao, zbog gladi i besparice, Ivan Paunović (28), koji je potom pretio da će da se izbode noževima. Iako je policija uspela da ga ubedi da odloži noževe i prevezla ga u bolnicu, za njega je bilo kasno, jer je već delovala prevelika doza sedativa.

Pre toga, na ulici se nožem u stomak ubadao i Dragan Jovanović (44), očajan zbog siromaštva i odlaska supruge, koja je sa sobom odvela i njihovu decu. Iako je i on pre toga popio veću količinu lekova za smirenje, u bolnici su uspeli da ga stabiliziju. Međutim, svoj samoubilački naum Dragan je ostvario dva meseca kasnije, bacivši se u Moravu.

2024 © - Vesti online