Sreda 03.07.2013.
13:46
mozzartsport.com

Pantić iz Crvene zvezde u Viljareal

 Aleksandar Pantić
 

Za Crvenu zvezdu nije bio dobar, ali Viljarealu jeste! Mladi defanzivac crveno-belih Aleksandar Pantić bi uskoro trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa popularnom "Žutom podmornicom" koja se nedavno vratila u Primeru. Pregovori su u završnoj fazi i Pantić bi u narednih nekoliko dana i definitivno trebalo da obuče žuti dres.
"Ne bih ništa da malerišem, ali na dobrom smo putu da realizujemo transfer. Znate i sami kakav je Viljareal klub, a ja znam šta bi mi značilo za karijeru da pređem tamo", rekao je Pantić za "Mocart sport".

Pantić je u Zvezdu došao prošlog leta iz Rada, ali nije se naigrao, pogotovo u drugom delu sezone kada je na mesto šefa stručnog štaba došao Rikardo Sa Pinto. Potom je Pantić zbog dugovanja i statusa u ekipi predao Arbitražnoj komisiji FSS zahtev za raskid ugovora i dobio zeleno svetlo, ali je kasnije povukao taj zahtev. Postojala je i opcija da karijeru nastavi u holandskom Groningenu čime bi Crvena zvezda inkasirala 300.000 evra, ali se posao izjalovio.

I u slučaju transfera u Viljareal Crvena zvezda će dobiti neku vrstu minimalnog obeštećenja, sličnog onome koje im je nudio Groningen.

Dolazak Pantića u Viljareal bi mogao da znači i da jedan drugi srpski fudbaler neće pojačati "Žutu podmorincu". Viljareal je bio zainteresovan i za Antonija Rukavinu, ali izgleda da su rešili da sa Pantićem popune poziciju desnog beka.

2024 © - Vesti online