Sreda 03.07.2013.
13:18
mozzartsport.com

Rašović: Delujemo kao dobar tim!

Neće da priča o pojedinačnom učinku: Vuk Rašović
 

Treći test - druga pobeda. Primetno je zadovoljstvo na licu Vuka Rašovića posle jutarnje provere sa Zavrčom. Iako je kombinovao tim i pružio šansu momcima koji do sad nisu imali previše prilike da se pokažu, trener Partizana dobro je raspoložen posle 2:0 u sudaru sa ekipom Viktora Trenevskog.


"Utakmica je pokazala kako ozbiljno možemo da računamo na dosta igrača, 75 minuta smo odlično trčali i držali loptu, osim dva gola stvorili još pet dobrih šansi, a najviše me raduje što je meč odlično odrađen“, rekao je Rašović.


Dobre role pružili su Nemanja Petrović, Danilo Pantić, Nikola Trujić...
"Ne bih izdvajao pojedince, raduje me što delujemo kao tm. Dolazimo do toga da imamo prepoznatljiv sistem bez obzira u kom sastavu igramo i nastavićemo u istom pravcu. Ima i detalja koje valja popraviti, pali smo poslednjih 15 minuta, igrači su umorni, ali sam siguran da nam se to neće dešavati kad "izađemo“ iz umora“.


Rašović nije precizirao da li je zadovoljan učinkom Dušana Martinovića, koji je na probi. Zadnji vezni Borca iz Čačka pokazao je da "zna lopte“, međutim, očigledno je da mu fali svežina.
"Martinović trenira sa nama nekoliko dana, vidi se da nije došao najbolje fizički spreman, ima još vremena, odlučićemo za dva-tri dana“, završio je Rašović.

2024 © - Vesti online