Sreda 03.07.2013.
02:59
Beta

Jerkov: Da li je zabranjeno da DS bude na vlasti u nekoj MZ?

Nezadovoljna: Aleksandra Jerkov, portaporaol Demokratske stranke
 

"Neka građanima jasno kažu ako je zabranjeno da ne izlaze na izbore jer će bez obzira na njihovu volju glasanje ponavljati dok ne dobiju željeni rezultat", kazala je Jerkov na konferenciji za novinare.  Jekrov je to izjavila povodom izbora u Vrnjačkoj Banji gde je DS pobedila, zbog čega "stranke vladajuće koalicije ne odustaju od namere da ih ponište".

Portparolka DS ocenila je kao neiskreno i lažno izvinjenje ministra Velimira Ilića zato što je sve građane Vojvodine nazvao Srbima i dodala da isti ministar izjavom da Vlada Srbije nema vlast nad građanima Beograda i Vojvodine jasno poručuje na koji način Vlada trertira građane.

Predsednik Odbora DS za infrastrukturu Aleksandar Bijelić uputio je takođe kritike na rad Ilića i upozorio na njegove tvrdnje da će radovi na izgradnji autoputa Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig, početi 10. jula. Upitao je da li će Ilić odgovarati za laži koje je izneo tokom poslednjeg mandata.

On je ukazao da radovi, prema Ilićevim najavama treba da počnu za osam dana, a da ugovor sa kineskom kompanijom o kreditu od 334 miliona dolara još nije ušao ni u skupštinsku proceduru.

2024 © - Vesti online