Utorak 02.07.2013.
00:26
BETA

Đilas: Košarkašicama 60.000 evra!

Čeka ih nagrada: Saša Čađo
 

"Ne bih mogla da pričam...malo mi je ubrzano srce", zastala je Dabovićeva, na šta je njena sestra Ana viknula "podrška", posle čega je ekipa aplaudirala svom kapitenu.

"Postigli smo ogroman uspeh, ogroman za sve nas, ali smo to postigi svojim radom. Iza nas su ekipe kao što su Crna Gora, Rusija, Belorusija, Češka... Pred polazak sam obećala da ćemo dati sve od sebe, što smo i uradili. Hvala na podršci i navijačima iz raznih republika. Mnogo nam je to značilo", kazala je Dabovićeva.

"Hvala svim devojkama. Presrećna sam što sam sa njima sve delila prethodna dva meseca, ne žalimo za medaljom, jer na greškama se uči. Ovo je ekipa pred kojom je budućnost", dodala je ona.

Predsdnik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas takođe je ocenio da je ovo veliki uspeh koji je postignut bez naturalizovanih igračica. On je i otkrio da će Savez finansijski nagraditi ekipu.

"Drago mi je što je uspeo ovaj projekat koji smo počeli pre dve godine. Hvala svima na podršci. Ovo je veliki uspeh, mi smo bili jedina ekipa u četiri najbolje koja je igrala bez naturalizovanih iz egzoticcnih područja. Predložiću Upravnom odboru KSS da igračice nagradi sa 60.000 evra", rekao je Đilas.

Izjavu Đilasa košarkašice su pozdravile velikim aplauzom.
 

2024 © - Vesti online