Ponedeljak 01.07.2013.
13:00
mozzartsport.com

Rašović: Ilić vidi što drugi ne mogu!

Ideolog Partizanove igre: Saša Ilić
 

Protiv Lokomotive igra je bila dobra, a nije valjao rezultat, da bi ovog puta Partizan spojio lepo i korisno. Crno-beli su savladali Petrolul (1:0) i oduševili partijom. Postigli su gol, imali prilike za mnogo ubedljiviji trijumf, ali je mnogo važnije što su „uhapsili“ protivnika, dozvolivši mu samo jednom da zapreti golu Petrovića, u prvom poluvremenu.


"Sproveli smo ono što smo radili na treninzima, nastavili dobro kretanje, igrali čvrsto. Nazire se naša ideja, brza i tečna igra. Oseća se sloboda u igri tima, ali moramo da bude konkretniji u završnici i koristimo prilike“, rekao je posle meča Vuk Rašović.


Meč je odlučen golom Predraga Luke, ali bar 50 posto zasluge ide na račun Saše Ilića.
"Asistencija kapitena je bila lepa, Ilić vidi ono što niko drugi ne vidi, ali ne smemo da zaboravimo ni odlučnu reakciju Luke“.


Rašović posebno hvali igru sredine terena, potpuno dominaciju, kontrolu lopte i prosora.
"Saša Marković je odigrao odlično, to sam i očekivao od njega. Potreban mu je kontinuitet, siguran sam da će biti jedan od nosilaca u narednom periodu. Bitno je da nije bilo povreda, dobii smo samo jedan žuti karton, mogu da budem zadovoljan i disciplinom“, dodao je trener crno-belih.

Partizan je igrao u sastavu: Nikola Petrović (od 45. Lukač), Aksentijević, Volkov (od 90. Nemanja Petrović), Ostojić, Ivanov (od 70. Stanković), Marković (od 90. Pantić), Ilić (od 70. Brašanac), Luka (od 74. Babić), Ninković (od 64. S. Šćepović), Jojić (od 80. Trujić), Kojić (od 59. Mitrović).
 

2024 © - Vesti online