Ponedeljak 01.07.2013.
10:50
Beta

Španci priznaju: Brazilci znali kako da igraju protiv nas!

Nisu više nepobedivi: Brazil prekinuo niz Španije od 29 utakmica bez poraza
 

Petostruki svetski šampion Brazil noćas je na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru četvrti put u istoriji osvojio Kup konfederacija, pošto je u finalu turnira pobedio Španiju sa 3:0.

Dvostruki strelac bio je Fred, a gol je postigao i Nejmar, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Čestitke Brazilu: Visente Del Boske

"Brazil je bio bolji od nas i moramo da im čestitamo. Na početku utakmice nismo imali sreće, ali ne želim da tražim izgovore, jer su oni zaista bili bolji", rekao je Del Boske, preneli su mediji.


"Imali su više snage od nas, a to su preneli u svaki potez koji su pravili tokom utakmice", dodao je selektor "crvene furije".


Španija je utakmicu završila sa 10 igrača, pošto je u 68. minutu isključen Đerar Pike, a u drugom poluvremenu Serhio Ramos promašio je penal.


"Ima onih dana kada ništa nije kako bi trebalo, a tako je za nas bilo od prvog minuta u finalnoj utakmici. Rano su poveli, a onda su usporili. Moramo da im čestitamo, jer su tačno znali kako da igraju protiv nas", rekao je Serhio Ramos.


"Osvojili smo mnogo važnih titula ali dođe trenutak kada ne uspete da pobedite. Nismo mašine, savest nam je čista jer smo dali sve od sebe", dodao je fudbaler Real Madrida.


Španija je tako prekinula niz od 29 utakmica bez poraza.

2024 © - Vesti online