Nedelja 30.06.2013.
12:01
rkpartizan.rs

"Večiti" igrali za Solunca

Mladi rukometaš i desno krilo Partizana je odvojen od terena zbog operacije butne kosti. Kada su za povredu saznali njegovi drugari iz Crvene zvezde, posetili su ga i pružili podršku u oporavku.

Povreda mladog Solunca je zbližila dva suparnička tabora, pa je na ovoj utakmici viđeno i nekoliko neobičnih trenerskih poteza. Naime, u drugom poluvremenu, nekoliko Zvezdinih igrača prešlo je u Partizan, i obratno. Dečaci su sve vreme, svojim sportskim ponašanjem, davali primer starijim kolegama.

Solunac je na neko vreme odvojen od terena, ali je na ovom meču sedeo na klupi sa svojim saigračima, izveo početni udarac, a zatim se upisao i u listu strelaca pošto je pogodio sedmerac. 

U ovom rezultatski nebitnom susretu su pobedu odneli gosti 21:18 (11:11), mada, imajući u vidu to da su se ekipe izmešale, ostaje nejasno ko je zapravo pobedio. Direktor Rukometnog kluba Partizan Aleksandar Blagojević je rekao da poraženih nema jer su deca oba kluba na terenu dala svoj maksimum. Pobedu su odneli drugarstvo i sportski duh.

Realizaciju susreta je podržao i Rukometni Savez Srbije.

2024 © - Vesti online