Nedelja 30.06.2013.
11:07
Nezavisne novine

Devojčica (14): Teča me je silovao, nije tako dobar kako se čini

Od njene 7. godine počelo je zlostavljanje. Dušu je otvorila u domaćem zadatku (Foto: Ilustracija)
 

"Moj takozvani drag i pošteni teča zapravo i nije tako dobar i drag kao što se čini. Potrebna mu je pomoć", napisala je nesrećna devojčica.

Kako je napisala, nasrtao je na nju kada je posećivala stariju sestru o kojoj se on brinuo (otac im je sklon alkoholu, a majka je pokušala samoubistvo). Često je odlazila kod njih jer je bila bliska sa sestrom.

"Verujem u Boga, ali ponekad imam osećaj da me ostavio, da me kažnjava za nešto čega ni sama nisam svesna", požalila se.

Škola je alarmirala policiju i Centar za socijalnu zaštitu. Teča (46) je uhapšen, a nedavno je nepravosnažno osuđen na sedam godina zatvora.

Zlostavljanje je, prema optužnici, počelo još 2005. kada je devojčici bilo samo sedam godina iako je progovorila tek nedavno. Kad bi ostali nasamo, devojčicu je (prema optužnici) dirao po telu, a tražio je i da ona isto čini njemu. Plesala je bez odeće pred njim. Pokazivao joj je, tereti se, snimak seksa sa suprugom. U seksualni odnos ju je naterao kada je imala 12 godina. Zabranio joj je da ikome išta kaže, a znao joj je davati i novac. Iskorišćavao je njenu nezrelost, tešku porodičnu situaciju i emocionalnu vezu sa sestrom.

Muškarac naravno sve poriče. Reč je, brani se, o manipulaciji njenih roditelja. - Šokiran sam optužbama, rekao je.

2024 © - Vesti online