Nedelja 30.06.2013.
01:58
mozzartsport.com

Stojanović: Sledi nam krvav rad

Slaviša Stojanović protiv Domžala

Uverljivih 2:0 protiv Domžala u drugoj pripremnoj utakmici Crvene zvezde nisu "zamazale oči" Slaviši Stojanoviću, novom treneru crveno-belih i nekadašnjem Domžala. 

"Dosta dobrih stvari ima, ali je sigurno da i dalje ima mnogo posla pred nama, pre svega u taktičkom smislu. Bilo je bolje nego protiv Krke, ali ne mogu da ocenim da li je bilo bolje nego u nekim ranijim vremenima. Ali, znam šta želim, znam da mnogo toga treba da se popravi i ovo je samo kamenčić u mozaiku. Predstoji nam krvav posao", bile su prve impresije Stojanovića posle meča na "Športnom parku".

Trener Domžala Stevan Mojsilović je čestitao kolegi na dolasku u Crvenu zvezdu i poželeo mu je mnogo uspeha. A, kada su ga lokalni mediji upitali da li je ovo loš znak pred duel sa Astrom u kvalifikacijama za Ligu šampiona odglumio je da se naljutio.
"Hoćete da sada napustim konferenciju? Nemojte nikada više da poredite Zvezdu i Astru. Zvezda je život, sve drugo su sitnice", rekao je Mojsilović, koji je rođen u Deliblatu kod Kovina, a trener Domžala je od prošle godine.

2024 © - Vesti online