Petak 28.06.2013.
19:50
vesti

Kiša jača od tenisa: Dolonc poražena, a Viktor i Nenad pomereni za sutra

 

Kiša je ponovo bila jača od tenisa i napravila probleme organizatoru, pa je veliki broj mečeva koji su bili u današnjem rasporedu pomeren za sutra, kada će biti i nastavljeni prekinuti mečevi.

Tako je od srpskih predstavnika na teren danas izašla jedino Vesna Dolonc, koja je poražena u trećem kolu singla, dok će Nenad Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto, 11. nosioci, sutra na teren protiv Bugarina Grigora Dimitrova i Danca Frederika Nilsena u drugom kolu dubla. Takođe, tada će igrati i Viktor Troicki protiv Rusa Mihaila Južnjog, 20. nosioca, u trećem kolu singla.

Sutra će na teren i Novak Đoković, prvi favorit turnira, koji je danas dobio protivnika, pošto je nastavljen meč između Francuza Žeremija Šardija, 28. nosioca i Nemca Jan-Lenarda Štrufa. Francuz je pobedio rezultatom 6:2, 5:7, 7:6 (8:6), 7:6 (7:4), pa će biti Đokovićev protivnik u trećem kolu.

U programu za subotu bi trebalo da bude i Jelena Janković u dublu sa Mirjanom Lučić-Baroni. Njima će protivnice biti Belgijanka Kirsten Flipkens i Slovakinja Magdalena Ribarikova u drugom kolu dubla.

2024 © - Vesti online