Petak 28.06.2013.
01:57
Beta

NS: Povređeni u eksploziji stabilno

Bokanov službeni automobil je oštećen prilikom eksplozije bombe
 

"Povrede su uspešno sanirane, dobio je adekvatnu medicinsku pomoć i u dobrim je rukama. Nadam se da će se pacijent uskoro oporaviti i vratiti svojoj kući, a da će se počinioc ili počinioci ovog krivičnog dela što pre privesti licu pravde", rekao je Vučević pošto je posetio tog povređenog sugrađanina, čije ime nije saopšteno.

U eksploziji ručne bombe M-52, koja je jučr ujutru podmetnuta pod vozilo Javnog preduzeća Urbanizam, taj Novosađanin je teško povređen, a jedna Novosađanka lakše, saopštila je novosadska policija.

Od eksplozije bombe koja je bila podmetnuta ispod automobila marke "sitroen" u vlasništvu JP Urbanizam oštećeno je sedam vozila koja su se tu nalazila. Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija i tužilac koji je okvalifikovao ovaj događaj kao krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Novosadska policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovodi intenzivnu istragu, kako bi rasvetlila sve okolnosti ovog slučaja i otkrila počinioca, piše u saopštenju.

Mediji su ranije preneli da je reč o automobilu kojim se vozi direktor JP Urbanizam Tomislav Bokan.

2024 © - Vesti online