Petak 28.06.2013.
13:57
ponosna.in, Vestionline

Ne nervirajte solo drugaricu s ovim komentarima

Ako smo toliko izbirljive po pitanju cipela, koje dodiruju samo jedan deo našeg tela, kako ne bismo bile izbirljive s muškarcima (koji treba da dodiruje celo naše telo)
 

“Lepa si i pametna, kako to da si sama?”

Ako neko ne shvata koliko je ovo pitanje iritantno, nema razloga da mu se pravdate što ste radije sami, nego s bilo kim.

“Ajoj...Pa dobro nije smak sveta”

Sve ima svoje prednosti, pa tako i nemati obaveze ni prema kome i slobodno vreme posvećivati samo sebi, porodici i prijateljima. On će doći kad se najmanje nadamo, zar ne?

“Preizbirljiva si!”

Adekvatan odgovor bi bio - Barem je neko od nas! Uvek se setimo Ališe Silverstoun u legendarnoj ulozi u filmu “Devojke s Beverli Hilsa” i njene rečenice: “Ako smo toliko izbirljive po pitanju cipela, koje dodiruju samo jedan deo našeg tela, kako ne bismo bile izbirljive s muškarcima (koji treba da dodiruje celo naše telo)?!”.

“Blago tebi!”

S obzirom na to da ovakve rečenice najčešće izgovaraju ljudi koji su u vezama, vrlo je verovatno da kad to kažu, zapravo lažu, jer ako je to tako super – zašto su i dalje u vezi?

“Biološki sat ti otkucava”

Ubedljivo najbolji odgovor na ovo bi bio - “Kao i onaj na kojem piše - moja tolerancija. Baš me zanima koji će prvi odkucati.”

2024 © - Vesti online