Četvrtak 27.06.2013.
12:00
K.N. - Foto: Vesti

Malinovići nisu zaboravljeni

Porodica Malinović
 

Ovaj prilog će kao i do sada biti prosleđen put Republike Srpske, baš kao i pismo njihovog dobrotvora u kojem ih sve srdačno pozdravlja. Staru i trošnu školu u Bjelovcu, neuslovnu za život, gde su doskora Malinovići živeli, zamenili su malim stanom koji su dobili na korišćenje u Bratuncu. Glava porodice Nedeljko, nadničeći izdržava suprugu Dragicu i sinove, 10-godišnjeg Nikolu, 12-godišnjeg Zorana i 15-godišnjeg Nemanju, zbog čega vrlo često oskudevaju u svemu. Istina, iako su živeli u kolektivnom centru za prihvat izbeglica, nisu imali dodatnih troškova, a sada kada žive u stanu na naplatu pristižu i komunalije, što im predstavlja dodatne probleme.

Znajući koliko im je teško, otuda i pomoć dobrotvora iz daleke Australije, koji ih se često seti. Da li se nešto, u međuvremenu, promenilo u životu ove porodice, njihov dobročinitelj će moći da sazna u jednom od narednih izdanja našeg lista.

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online