Sreda 26.06.2013.
16:02 >> 16:19h
Vesti

Vimbldon: Bleda Ana spakovala kofere

 Neočekivani kraj Vimbldona za Anu Ivanović
 

Ana je prva od srpskih predstavnika prošla u drugo kolo u ponedeljak, ali je i prva eliminisana sa turnira, ne računajući da je jedan naš teniser morao da bude poražen u srpskom duelu u prvom kolu muškog singla.

Ivanovićeva, koja je 12. nosilac, odigrala je veoma slabo u meču koji je premešten sa Terena 12 na Centralni teren posle odustajanja drugog favorita, Beloruskinje Viktorije Azarenke, zbog povrede, od okršaja na glavnoj sceni sa Italijankom Flavijom Penetom. Tako je prošlogodišnja juniorska šampionka Vimbldona i u singlu i u dublu (što joj je druga titula zaredom u igri parova), Judžin Bušar, imala mnogo lakši posao nego što je mogla i da sanja, pa je slavila rezultatom  6:3, 6:3 posle 63 minuta igre.

Ana tako nije odbranile bodove iz prošle godine, kada je igrala dva kola više, odnosno u osmini finala, a najdalje je stigla u 2007. godini, kada je bila u polufinalu.

Protivnica Bušar, 66. na WTA listi, u trećem kolu biće Karla Suares Navaro iz Španije, 19. nosilac, koja je savladala Hrvaticu Mirjanu Lučić - Baroni sa 1:6, 6:3, 6:3. 

2024 © - Vesti online