Sreda 26.06.2013.
17:17
telegraf.rs

Stanija: Nagu*iću Danijela i Jovanu!

Starleta se opasno na ljutila: Stanija Dobrojević
 

I dok Jovana tvrdi da je ljubav Stanije i Filipa lažna i da su oni ljubomorni na iskrena osećanja nje i Danijela, starleta na sva usta komentariše da je čuvena veridba izledala kao vašar u Rumi.

- Ajde molim te, bolje na vašaru da je zaprosio! Ja sam dva puta u životu bila verena, za momke kakve ona na slici nije videla! I to je još Danijel zaprosio, majko moja! I sad hoće od mene da naprave da sam ljubomorna! – poverila se Stanija Akiju dok su razgovarali na terasi.

- Bili ste mi nebitni da gledam u vas, gledala sam sebe da se provodim, tu veridbu sam doživela kao žuruku, mene bi bilo sramota - ti nju veriš, a ona celo veče gleda u mene – obrsila je starleta Danijelu, a nakon što je pevač otišao, obratila se Panajotoviću:

- Ima da ih naguzim sve zajedno! Razumeš, pokušavaju da naprave da sam ja ljubomorna na Danijela i Jovanu?! – pobesnela je Stanija.

Pored toga što Filip smatra da je Jovana ljubomorna na Staniju, misica ističe suprotno:

- Najviše im smeta što se mi zaista volimo, a oni se foliraju zarad poena. Na početku je Stanija rekla da se sklonila od Ekrema i Ere jer ne može sa starcima, pa se zato premestila u krevet kod Filipa. Njihova veza je lažna – rekla je Jovana.

Pogledajte kako su farmeri Staniju izbacili iz takta:

2024 © - Vesti online