Sreda 26.06.2013.
00:38 >> 02:47h
crvenazvezdafk.com

Novi trener Crvene zvezde stigao u Čatež: Činjenica je da kasnimo

 Slaviša Stojanović
 

Bivši selektor Slovenije se upoznao sa prvotimcima crveno - belih i stručnim štabom, a potom je izneo i prve impresije.

- Blago sam uzbuđen. Svestan sam veličine kluba u koji sam došao i izazova kojeg sam se prihvatio. Crvena zvezda je veliki tim i jedva čekam da krenem sa radom. Očekuje nas sve zajedno upoznavanje, prilagođavanje jednih na druge i veliki posao - rekao je Stojanović.

Novi šef stručnog štaba crveno - belih se prethodnih nekoliko dana trudio da prikupi što više informacija o ekipi.

- Imam nekoliko snimaka mečeva od prošle godine, ali tim se od tada mnogo promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svaki igrač - istakao je Stojanović. 

Kako je rekao, vremena nema puno, otvaranje sezone za najtrofejniji srpski klub je zakazano za 18. jul.

- Činjenica je da kasnimo i da nemamo puno vremena. Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija. Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku. I pored toga, nadam se da ćemo uspeti sve da nadoknadimo i spremni uđemo u dvomeč protiv pobednika duela Toršavna i IB - naglasio je Stojanović. 

Novi strateg kluba iz Ljutice Bogdana prvi trening sa ekipom odradiće danas od 9 časova i 30 minuta u Krškom. Takođe, crveno-beli u popodnevnim satima, tačnije od 18 časova igraju i prvu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Krke u Novom Mestu.

2024 © - Vesti online