Sreda 26.06.2013.
00:05
Vesti

Reina dobio konkurenciju ili odlazi? Minjole na golu Liverpula!

Potpisao ugovor: Simon Minjole u prostorijama Liverpula
 

Liverpul je kompletirao četvrti transfer ovog leta pošto je slavni engleski klub potvrdio da je 24-godišnji Belgijanac Simon Minjole stigao na Enfild Roud za devet miliona funti.

Golman, koji je 13 puta branio za reprezentaciju Belgije i sakupio 90 mečeva za Sanderlend u Premijer ligi, odavno je bio meta Brendana Rodžersa.

- Oduševljen sam što smo angažovali jednog od najboljih golmana u Premijer ligi. Simon će imati priliku da u našem klubu pokaže sav talenat i još više napreduje - rekao je menadžer Liverpula.  

Angažovanje dojučerašnjeg golmana "crnih mačaka" moglo bi da znači da će Liverpul u ovom prelaznom roku ostati bez stadnardnog čuvara mreže Pepea Reine.

Mediji veruju da će španski čuvar mreže napustiti Enfild, međutim Reina, koji se trenutno nalazi na Kupu konfederacija sa reprezentacijom Španije, poručio je iz Brazila da ne namerava da odlazi jer ima odličan ugovor sa Liverpulom i pozdravlja dolazak Minjolea "jer je zdrava konkurencija dobra i za njega i za klub".

- Ovo ništa ne menja. Ponoviću da sam srećan u Liverpulu. Minjole je više nego dobrodošao. Imaće moju podršku u svakom pogledu - poručio je Reina, koga su mediji poslednjih meseci selili u Barselonu i madridski Atletiko, ali i u Arsenal i Mančester Junajted.

Liverpul je u ovom prelaznom roku pre Simona Minjolea angažovao reprezentativca Obale Slonovače Kolo Turea iz Mančester Sitija, Špance Luisa Alberta iz Sevilje i Jaga Aspasa iz Selte.

2024 © - Vesti online