Utorak 25.06.2013.
10:39
fkvojvodina.rs

Vulićević: Priče o Partizanu plod nečije mašte!

Iz Vojvodine samo u inostranstvo: Miroslav Vulićević na pripremama na Zlatiboru
 

U FK Vojvodina su ljuti što je još jedan njihov igrač, ovog puta kapiten Miroslav Vulićević, već "preseljen" u Beograd, pa je na zvaničnom sajtu kluba osvanuo intervju sa ovim fudbalerom u kome on demantuje da želi da se preseli u Partizan. Intervju prenosimo u celosti:

Svakog prelaznog roka najbolji fudbaleri Vojvodine "viđeni su“ i "na korak“ od Partizana i Crvene zvezde, izraubovani i ni malo originalni napisi u nekim beogradskim štampanim i elektronskim glasilima. Kako naš narod kaže "Što je babi milo to joj se i snilo“.


Najnoviji u poplavi sličnih naslova pojavili su se u izdanjima pojedinih dnevnih novina u kojima je kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević već razdužio crveno-belu opremu i prešao u redove šampiona Srbije.


Kako bi proverili istinitost pisanja dela (istina minornog) beogradske štampe, zamolili smo kapitena Vojvodine da specijalno za čitaoce "Dnevnika“ i klupskog internet sajta objasni o čemu je reč.

"Odmah na početku želim da razjasnimo dilemu. Dileme uopšte nema - ja sam igrač i kapiten Vojvodine i to ću ostati sve dok se ne pojavi inostrana, i podvlačim INOSTRANA ponuda koja će zadovoljiti klub i mene. Tek tada mogu napustiti Vojvodinu“.

Trener Partizana Rašović rekao je da mu nedostaje takav tip igrača i da bi ste se uklopili u njegovu zamisao.

"Pohvale gode ma sa koje strane dolazile. To je sasvim normalno. Počastvovan sam što Rašović ima lepo mišljenje o meni. Što se tiče napisa u novinama, oni zaista nemaju veze sa stvarnošću i plod su novinarske mašte i konstrukcija. Vojvodina i Partizan su proveli jedno vreme u hotelu "Palisad“ pa je sasvim normalno da se viđamo svaki dan, porazgovaramo, našalimo se… mi smo privatno drugari, a na terenu ljuti protivnici. U jednom trenutku dok sam bio u razgovoru sa sportskim dirktorom Drakulićem pored nas je bila grupa igrača Partizana okružena nekim ljudima za koje su mi kasnije rekli da su valjda neki novinari. Našalio sam se i rekao da sam sad najbliži Partizanu jer smo u istom hotelu, a oni su od toga napravili čitavu predstavu. Ne ljutim se ja na njih jer rade svoj posao kako misle da treba i kako najbolje znaju. Želim samo zbog navijača Vojvodine da još jedan put podvučem: Miroslav Vulićević neće preći u Partizan. Iz Vojvodine samo u inostranstvo. Tačka."

2024 © - Vesti online