Nedelja 23.06.2013.
14:04 >> 16:08h
crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda: U Sloveniji 30 igrača, Milunović stiže naknadno

 

Na spisku putnika se nalazi 30 igrača, a ekspedicija Crvene zvezde boraviće u "Termama Čatež" deset dana, do 3. jula, kada sledi povratak u Beograd.

Tokom ove faze pripremnog perioda crveno - beli će odigrati i tri kontrolne utakmice. Prvi susret ih očekuje 26. juna protiv Krke u Novom Mestu, zatim tri dana kasnije u Domžalama rival će im biti istoimeni klub, a dan pre povratka u Srbiju u Krškom će igrati protiv ukrajinske ekipe Iličevac.

Zbog lakše povrede napadač Luka Milunović ostaće još nekoliko dana u Beogradu, a saigračima će se u Sloveniji pridružiti 28. juna.

Na spisku putnika se nalaze golmani Bajković, Kirovski, Vesić i Trkulja, defanzivci Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Đorđević i Luković, vezisti Travančić, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Đuričković i Mirić, kao i napadači Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski i Mihajlović.

Do prve zvanične utakmice u novoj sezoni, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, ostalo je manje od mesec dana, a žreb je sutra u sedištu UEFA u Nionu.

A, od sutra bi fudbalere trebalo da predvodi novi šef stručnog štaba Slaviša Stojanović.

2024 © - Vesti online