Subota 22.06.2013.
13:44
mozzartsport, partizan.net

Vujošević: Nije bilo političara na proslavi FK Partizan, kao da je to neko gubavo mesto!

 Duško Vujošević
 

On smatra da prvom čoveku FK Partizan Draganu Đuriću nije ni malo lako na toj funkciji. 

"Fudbalski klub ima odlične rezultate, šest puta zaredom osvojio je prvenstvo. Međutim, kada sam bio na proslavi šeste uzastopne titule primetio sam da nije bilo nijednog političara, kao da je to neko gubavo mesto. Objektivno, Đuriću nije bilo lako, ima rezultate, pravi i određene greške, ali voleo bih kada bi se malo pogledalo šta se dešava u Crvenoj zvezdi i drugim fudbalskim klubovima. Partizan ima mnogo bolje stanje i rezultatski i što se tiče finansija. Sigurno da može bolje, stvarni život je uvek ispod mogućeg, ali ima dobrih stvari, proizvodnja mladih igrača i konstantno osvajanje prvog mesta uprkos otporu dobrog dela javnosti", rekao je Vujošević.

Ipak, potpredsedničku funkciju u klubu drži istaknuti član Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, o kome Vujošević ima izuzetno mišljenje.
"Veoma ga poštujem jer je veoma odan Partizanu, nije čovek koji lako napušta prijatelje, nije onaj koji prvi skače sa Titanika ako tone. On snažno brine i o Partizanu i o ljudima u timu. Bio je i prozivan na političkoj sceni od strane konkurenata zbog nekih gestova radovanja. Od svih tih velikih partizanovaca na vlasti on se ne plaši da digne obe ruke u vis kada Partizan da gol", istakao je Vujošević.

2024 © - Vesti online