Subota 22.06.2013.
12:06
Beta

Ivanov: Dajem sve od sebe, nadam se da će i ostali

Želi u Ligu šampiona: Ivan Ivanov
 

Ivan Ivanov je rekao da za sada ostaje u klubu i da i dalje maksimalno motivisan i da se nada da će ekipa biti spremna za ono što je očekuje u narednom periodu.


"Tu sam, ostajem ovde, bar za sada, spreman sam. Sve može da se desi, ali za sada sam tu. Motiv je i dalje maksimalan. Čim sam tu uvek dajem sve najbolje od sebe. Nadam se da će isto i ekipa da bude spremna i da ćemo uradimo ovo što nismo uradili u poslednje dve godine", rekao je bugarski defanzivac.


Što se tiče žreba za Ligu šampiona, Ivanov je kazao da jedino iskustvo može da bude problem mladoj ekipi crno-belih.


"Sve zavisi i od žreba. Imamo mladu ekipu, možda još mlađu nego prošle godine. Trener je radio sa svima, svi ga dobro poznaju, neće biti problema. Problem jedino može da bude iskustvo i ako na žrebu bude neki teži protivnik", rekao je Ivanov.


Ekipu Partizana napustili su golman Vladimir Stojković i Lazak Marković, a na pitanje ko će mu više nedostajati, Ivanov je odgovorio da je srechan što je imao priliku da igra sa njima.


"Obojica su ozbiljni igrači. Ja sam srećan što sam igrao sa njima i mogu samo da im poželim sve najbolje. Za Lazara Markovića sam siguran da će biti jedan od najboljih igrača Evrope", zaključio je Ivanov.

2024 © - Vesti online