Petak 21.06.2013.
20:27
Beta

Tadić: Laž je da preuzimam LDP

Nemam dogovore sa Čedom Jovanovićem: Boris Tadić
 

List Kurir objavio je danas u tekstu pod naslovom "Borise, preuzmi LDP, odoh da pravim milione" da predsednik te stranke Čedomir Jovanović već izvesno vreme priprema teren da nju preuzme Tadić, jer on ne želi više da se aktivno bavi politikom i hoće da se posveti biznisu.

"Vest koju je Kurir danas objavio o mom preuzimanju LDP-a apsolutna je neistina u svim svojim navodima. Nemam niti sam ikada imao takvu vrstu dogovora sa Čedomirom Jovanovićem niti smo ikada razgovarali o onome što je izneto u ovoj vesti", naveo je Tadić.

On je istakao da je takva informacija proizvoljno nagađanje medija koje nema nikakvo uporište u realnosti.

"U skladu s tim, sva naknadna tumačenja izvedena iz ove neistine su potpuno besmislena. Moje buduće partijsko političko angazovanje svakako neće biti u formi preuzimanja nijedne druge političke partije. Takva vrsta spekulacija je ne samo neistinita nego i potpuno nelogična u svojoj osnovi", naveo je Tadić.

Tadić je naveo da oprečne informacije koje mediji iznose spekulišući o njegovom budućem političkom angazmanu i baveći se naknadnim tumačenjima baziranim na neistinitim osnovama svakako nisu u funkciji tačnog informisanja javnosti.

"Još jednom podvlačim da je vest koju je Kurir objavio u celosti netačna, a što se tiče mojih budućih političkih pozicija i angažovanja, bilo u unutrašnjoj ili u međunarodnoj politici, poštujući principe transparentnosti i pravovremenosti, javnost će biti obaveštena onda kada takva vest bude spremna za javnost", naveo je Tadić.

2024 © - Vesti online