Subota 22.06.2013.
08:00
24sata.rs

Dobar seks na +40: Nije nemoguće!

Em se okupate, em se rashladite, em uživate!
 

Za početak, lepo bi da se prvo istuširate i potom upalite klimu u prostoriji gde želite da vodite ljubav (tek toliko da rashladite sobu, ne preterujte da vas ne bi preseklo u leđima tokom seksa). Obavezno treba imati flašu vode pored kreveta (ili gde ste već) - dehidratacija je najveći neprijatelj onih koji se vole na visokim temperaturama.

Gde?
Gde god. Spojite lepo i korisno, uključite maštu, pa najbolje iskoristite tuširanje u dvoje, kupanje u moru, reci, jezeru. Ne morate baš u bazenima, em je kažnjivo, em nepristojno... Ali zato izlet u nekoj šumi ili odlazak u vikendicu mogu biti dobra varijanta.

Mane
Znojenje. Mada, svakako se znojite i bez seksa, tako da ste na istom. Ako se “zaigrate“ u prirodi, mogu vas napasti krpelji, komarci i zmije, a tu su i trnje i oštre trave ili nepoželjni posetioci. Na plaži je to pesak koji se zavlači u sve pore...

Prednosti

Pročitajte koji su to saveznici na +40

Pored oksitocina, hormona sreće koji se luči tokom orgazma, seks na vrućini je dobar i zbog toga što pospešuje rad srca, leči glavobolju (pa i od vrućine), pozitivno utiče na san (jer ko može da spava kad su i noći tako vruće), jača imunitet i sagoreva kalorije. Uživanje da vam ne spominjemo ;)

Korisni trikovi

1. Igrajte se kockicama leda tokom predigre
2. Pokvasite odeću pre nego što je skinete
3. Poza 69 je dobra i bez mnogo dodirivanja
4. Hladna kafa i sladoled od vanile će raspaliti strasti
5. Seks pod tušem je idealno rešenje

2024 © - Vesti online