Petak 21.06.2013.
16:34
Vesti, Beta

Odbio Juventus i Milan zbog - Udinezea?!

Veran crno-belima iz Udina: Antonio Di Natale
 

Italijanski fudbaler, 35-godišnji Antonio Di Natale, saopštio je da će završiti igračku karijeru u Udinezeu i da će u toku sledeće nedelje produžiti ugovor sa tim klubom.

"Ostajem u Udinezeu, ovde ću završiti igračku karijeru. Sledeće nedelje ću uzeti olovku u ruke i potpisati novi ugovor", rekao je Di Natale, inače rođeni Napolitanac.

List Gazeta delo sport je objavio da se Di Natale u četvrtak sastao sa čelnicima Milana zbog navodnog prelaska u taj klub, ali su čelnici "roso-nera" to kasnije demantovali, dok je Di Natale za klupsku televiziju Udinezea poručio da će ostati u ovom klubu do kraja života.

Prethodno su medji objavili da je za Di Natalea bio zainteresovan i šampion Juventus, ali je i torinska "Stara dama" dobila isti odgovor.

"Ono što sam uradio sa Udinezeom ući će u istoriju kluba. Ne mislim da je to beznačajno. Friuli je moj prirodni dom i nikada nisam pomislio da napustim grad i porodicu Poco, koja me gleda kao sina" - rekao je Di Natale.

Antonio Di Natale, koji sa Udinezeom ima ugovor do sledećeg leta, sastao se sa predsednikom kluba iz Udina, Đampaolom Pocom i dogovorio nastavak saradnje.

On je 2004. godine iz Empolija prešao u Udineze i od tada za taj klub odigrao 347 utakmica i postigao 185 golova.

Antonio Di Natale je jedan od najboljih napadača u Italiji poslednjih godina. Za reprezentaciju "azura" odigrao je 42 meča i postigao 11 golova. 

2024 © - Vesti online