Petak 21.06.2013.
15:57
Vesti, Beta

Gvardiola debituje za Bajern protiv Borusije!

Dobro je, nije u pitanju Dortmund: Pep Gvardiola
 

Trener Bajerna, Pep Gvardiola, debitovaće za svoj novi klub u nemačkom prvenstvu 9. avgusta protiv Borusije Menhengladbah u Minhenu, objavila je danas Bundesliga.

Bajern će braniti titulu u Bundesligi, kao i nacionalnom Kupu i Ligi šampiona, koju je taj klub osvojio prošle sezone pod vođstvom Jupa Hajnkesa, koji je otišao u penziju.

Vicešampion Nemačke i Evrope, Borusija iz Dortmunda, čije boje brani srpski reprezentativac Neven Subotić, takmičenje u novoj sezoni počeće u gostima protiv Augzburga, dok će trećeplasirani Šalke dočekati Hamburger SV.

Povratnici u Bundesligu, Ajntraht iz Braunšvajga i berlinska Herta prvo kolo igraće na svojim stadionima. Braunšvajg će dočekati Verder, dok će Herta igrati sa Ajntrahtom iz Frankfurta.

Iako je objavljena lista utakmica za celo kolo, termin odigravanja određen je samo za duel Bajerna i Borusije iz Menhengladbaha - 9. avgust u 20.30.

Parovi 1. kola: Bajern Minhen - Borusija Menhengladbah, Herta Berlin - Ajntraht Frankfurt, Ajntraht Braunšvajg - Verder Bremen, Augzburg - Borusija Dortmund, Majnc - Štutgart, Hofenhajm - Nirnberg, Hanover - Volfsburg, Bajer Leverkuzen - Frajburg, Šalke 04 Gelzenkirhen - Hamburger SV.

2024 © - Vesti online