Petak 21.06.2013.
06:06
Beta

Novinar koji je kritikovao Bajdena poginuo u nesreći

Džozef Bajden
 

Izveštavanje Hejstingsa za magazin "Roling Stoun" o američkom generalu Stenliju Mekristalu dovelo je na kraju do njegove ostavke na poziciju glavnokomandujućeg koalicionih snaga u Avganistanu.

Patolog je danas saopštio da će uzrok smrti biti saopšten kada budu gotovi toksikološki nalazi, koji se očekuju za osam do 10 nedelja. Prema navodima lekara, autopsija tela 33-godišnjeg Hejstingsa je obavljena u sredu, a identifikacija je izvršena na osnovu otisaka prstiju.

Hejstings je automobilom udario u jedno drvo u utorak rano ujutro. Vozilo je posle toga izgorelo. Policija za sada nema sumnje u bilo kakvo krivično delo.

Vest o smrti Hejstingsa prvo je saopštio magazin "Roling Stoun". Penzionisani američki general Mekristal ranije ove godine objavio je knjigu u kojoj je naveo da je jedan članak u magazinu "Roling stoun" u kome je bilo negativnih komentara na račun potpredsednika Džozefa Bajdena, a koji pripisuju njegovom Mekristalovom osoblju. Mekristal bio je glavnokomandujući američke vojske uAvganistanu 2009-2010. godine.

2024 © - Vesti online