Utorak 18.06.2013.
16:27 >> 16:51h
BETA

Rad promovisao novog trenera: Milošević i zvanično!

 Novi trener Nebojša Milošević, portparol Vladimir Savić i direktor Nenad Popović
 

"Mi ćemo te standarde pokušati da podignemo na još viši nivo. Dočekao sam napokon da budem u sredini koja me ispunjava", rekao je Milošević na promociji na stadionu Rada.

On je potpisao dvogodišnji ugovor sa Radom.

"Rad je verovatno najmlađa profesionalna ekipa u Evropi i ja od toga nemam strah, već mi je veliko zadovoljstvo i privilegija da sa ovim sjajnim momcima uz naporan rad dođem do velikih rezultata. Nećemo se baviti transferima koliko ćemo se osloniti na našu omladinsku školu koja je jako poštovana i tražena, pre svega u
Evropi", istakao je Milošević.

Radinović prvo pojačanje

Rad je dobio prvo pojačanje za novu sezonu. To je Uglješa
Radinović (20) iz Bežanije i on je potpisao ugovor na četiri godine.

Njegovi pomoćnici biće Bojan Šiljegović i Dragoslav Milenković, trener golmana biće Milan Stojković, a kondicioni trener Srđan Marković.

Direktor Rada Nenad Popović se zahvalio bivšem treneru ekipe Marku Nikoliću, koji je preuzeo Vojvodinu, što je "formirao pravi put kojim bi Rad trebalo da ide". Popović je rekao da veruje da će se Milošević uklopiti u sistem "građevinara" i da je siguran da mu za to neće biti potrebno mnogo vremena.

"Milošević je doneo novu energiju u klub i nije bilo nikakvih problema da dogovorimo saradnji s njim", istakao je Popović.

Fudbaleri Rada će se okupiti 1. jula i prvi deo priprema provešće u Srbiji. Potom, 19. jula, otputovaće u Sloveniju i tamo će odigrati 10 utakmica, a među protivnicima će biti i nemačka Herta.

2024 © - Vesti online