Utorak 18.06.2013.
16:04
mozzartsport.com

Partizan: Stojković u Konjasporu, Lukač u Humskoj!

Napustio crno-bele: Vladimir Stojković
 

Novi klub Vladimira Stojkovića biće - Konjaspor! Povratnik u Super ligu Turske dobio je trku za potpis Partizanovog golmana, koji bi najkasnije do kraja sedmice trebalo da otputuje u Konju i ukoliko prođe lekarske preglede potpisaće dvogodišnji ugovor sa tamošnjim klubom. Stojkovića će u Partizanu zameniti Milan Lukač, koji je dogovorio sve uslove oko prelaska u Humsku. Lukač je minulih sezona čuvao mrežu OFK Beograd.


Stojković je po završetku sezone dobio zeleno svetlo uprave crno-belih da potraži angažman u inostranstvu i posle nekoliko opcija u Rusiji i Turskoj, dogovoren je njegov transfer u klub čiji je dres pre pet godina obukao tadašnji štoper ekipe iz Humske 1 Miloš Mihajlov.


Još nije poznato koliko će novca pripasti Partizanu na ime obeštećenja za transfer reprezentativnog čuvara mreže, ali imajući u vidu činjenicu da mu ugovor ističe na zimu, sva je prilika da će Konja na račun srpskog prvaka uplatiti sumu koju u ovim slučajevima propisuje FIFA - 500.000 evra.


Konjaspor se vratila u elitni rang turksog fudbala, iako je sezonu u Drugoj ligi završila na šestom mestu, ali je do promocije napredovala kroz baraž, savladavši u finalu Manisu (2:0).

2024 © - Vesti online