Utorak 18.06.2013.
16:05
b92.net

Poznati odali svoje seks tajne

Holivudska glumica i zavodnica Kameron Dijaz
 

Nemojte se bojati “prvljavih” razgovora

“Mnogi se plaše prostih seksi reči. Ne znaju kako bi započeli ni kako završili. Možda će sami sebi prvo zvučati smešno. No, takvi su razgovori itekako poželjni tokom seksa i nije toliko komplikovano. Dobro je kada se stvari tako postave od samog početka”, savetuje tridesetdvogodišnja Olivija Mun.

Ne glumite u krevetu

“Morate zaista uživati u tome da ste seksi, nemojte se pretvarati. Seksi znači uživati u momentu, bilo da ste pri tom suptilni ili jako otvoreni. Kada samo glumite da ste seksi to izgleda jadno i nikad ne proizvede željeni učinak”, kaže četrdesetogodišnja Kameron Dijaz.

Eksperimentišite

“Neki ljudi više eksperimentišu u krevetu dok su drugi dosadniji. Ako ste divlji i ludi druga strana će postati svesna da pored sebe ima malog đavolka koji je u stanju da pusti rogove s vremena na vreme. Nije loše doterati se ili čak prerušiti u seksi sobaricu katkad kako bi se razbila monotonija”, savetuje četrdesetogodišnja Hajdi Klum.

Ne lažite sami sebe o svojim željama

“Mogu da lažem rođake i porodicu na Božićnom okupljanju, ali ne mogu lagati svoju vaginu”, kaže dvadesetdevetogodišnja Olivija Vajld.

Seks s bivšim nije uvek loša ideja

“To je dobro ako znate da se više nećete s njim videti i da ga nećete nakon toga zvati. Pokušavate li ga tim seksom vratiti onda jako grešite”, upozorava tridesetsedmogodišnja Rašida Džouns.

2024 © - Vesti online