Ponedeljak 17.06.2013.
20:25
Beta

Ferdinand: Murinju želim da ništa ne osvoji!

Podržaće novog menadžera: Rio Ferdinand
 

Rio Ferdinand je osvojio šest titula u Premijer ligi od kako je došao u Junajted 2002. godine, a poslednju u nedavno završenoj sezoni koja je bila i poslednja sezona Aleksa Fergusona na klupi "crvenih đavola".


"Osvojiti Premijer ligu s Dejvidom Mojesom bilo bi fenomenalno. Prošla sezona, u kojoj smo osvojili 20. titulu, bila je jedna od boljih. Ali, pobediti u prvoj sezoni s novim menadžerom bilo bi nešto specijalno", rekao je Ferdinand za britanske medije.
 

On je kazao da veruje da Mojes može da nastavi da gradi tim na temeljima koje je postavio Ferguson.


"Mojes je pravi fudbalski čovek... Pošten momak. Želi uspeh i mi imamo veliku šansu s novim menadžerom. Na kraju svake sezone razmišljamo o narednoj. Uvek želimo da se poboljšamo u odnosu na prethodnu, a to se ne razlikuje ni ove godine samo zbog toga što se menadžer promenio", rekao je Ferdinand.


Na klupu Čelzija vratio se Žoze Murinjo, a Ferdinad se, iako mu je drago što se vratio, nada da portugalski trener neće biti uspešan.


"Kao ljubitelj fudbala, lepo je videti trenera kao što je Murinjo u našoj ligi. Ali, nadam se, da će sačekati dok ne odem u penziju pre nego što bilo šta osvoji", rekao je Ferdinand.

2024 © - Vesti online