Četvrtak 25.02.2010.
13:06
Alo

Nataša Bekvalac u teškoj depresiji!

"Nataša je u poslednje vreme pala u depresiju, samo sedi kod kuće, ne javlja se nikome, a počela je i da otkazuje nastupe jer ne želi da je publika vidi u stanju nervnog sloma", rekao je za "Alo" dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti.


Potvrda za ovu priču stigla je, neočekivano, iz Švajcarske. Naime, Nata je trebalo da nastupi 6. marta u jednoj diskoteci u Cirihu, ali je njena produkcijska kuća "Emoušn“, kako smo saznali, poslala dopis kako Bekvalčeva nije u dobrom psihičkom stanju i da ne može da se pojavi na koncertu.

Ovo je napravilo veliki problem vlasniku diskoteke, koji je već počeo da reklamira nastup.
 

"Ljudi su bili oduševljeni dolaskom Nataše Bekvalac u diskoteku i već je po celom gradu razglašeno da dolazi. Kada je njena PR služba javila da se Nataša neće pojaviti, vlasnik je tražio zvaničan dopis zbog kakvog zdravstvenog problema otkazuje i tada su mu, na njegovo zaprepašćenje, poslali obaveštenje da ona nije u dobrom psihičkom stanju kako bi mogla da izdrži nastup", rekao je izvor lista.

U želji da dobijemo ovaj dopis i tako zvanično saznamo šta se tačno desilo pozvali smo broj menadžera diskoteke, koji se predstavio kao Ljubiša.

Marinela Kvapil, PR menadžer produkcijske kuće "Emoušn“, koja zastupa i atraktivnu Novosađanku, bila je ljuta kada smo je upitali da li je tačno da je Nata zbog psihičkih problema otkazala nastup.


"Hajde mi samo objasnite da li vi mislite da je tako nešto moguće. To su nebuloze i neću da dam nikakav komentar", rekla je Kvapilova.

2024 © - Vesti online