Ponedeljak 17.06.2013.
12:54
P. Bajić - Vesti

Zvezda desetkovana počela pripreme

 Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto u razgovoru sa predstavnicima medija
 

Tu su golmani Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski i Marko Trkulja, kao i igrači Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, pojačanje Đorđe Rakić, pa Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marinković, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Karaklajić i Marko Grujić.


Sa pozajmica su se vratili Marko Mirić, Petar Đuričković i Ljubo Nenadić, kao i Stevan Luković, koji zbog povrede neće trenirati, a tu su bili i oni kojima ističe ugovor - Nikola Petković i Nikola Mikić. Tu je i Aleksandar Pantić, koji je podneo zahtev za raskid ugovora.


Na spisku su još dva imena - Saša Jovanović i član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Anid Travančić. Oni će biti na probi narednih dana.


Odmor do 22. juna su dobili Luka Milivojević, Filip Kasalica, Marko Vešović, Ognjen Ožegović, Vukan Savićević i Srđan Mijailović, koji je, takođe, podneo zahtev za raskid ugovora. Nije bilo ni Darka Lazovića, kojeg neće biti na terenu u jesenjem delu sezone zbog povrede. Odsutni su bili i Natanijel Asamoa i Abiola Dauda, koji kasne na pripreme.

2024 © - Vesti online