Nedelja 16.06.2013.
11:25
sportal.rs

Ljajić: Zauvek sam zahvalan Partizanu i Mihajloviću!

Ne zaboravlja zaslužne za svoju afirmaciju: Adem Ljajić
 

Jedan od najtalentovanih igrača Serije A Adem Ljajić nije zaboravio klub u kojem je fudbalski sazreo - Partizan. Fudbaler Fiorentine je u intervjuu za Radio-televiziju Novi Pazar još jednom ponovio koliko voli klub iz Humske.

"Partizan je nešto što nikada neću zaboraviti. Ne postoji prava reč da se dovoljno zahvalim tom klubu. Što se kaže "za druge se navija Partizan se voli“. Partizan je u mom srcu i uvek će biti. Sve što sam uspeo dugujem Partizanu. Imali smo veoma dobrog trenera Dušana Trbojevića, koji je od nas samo tražio da ispoljimo talenat. Žao mi je što neki iz moje generacije nisu uspeli da naprave nešto više. Samo Marko Šćepović i ja, ali da nije bilo tih momaka ne bismo ni mi uspeli. Iz kadetske selekcije prebačen sam u prvi tim kod Slaviše Jokanovića. Dobijao sam šansu sa klupe, svega se sećam", rekao je Ljajić.

Iako ga nema u reprezentaciji Ljajić biranim rečima priča o Siniši Mihajloviću.

"Ja sa njim imam veoma korektan odnos i to znaju svi. Nikad nismo imali nesuglasice. Mogu slobodno da kažem da je Mihajlović veoma zaslužan za razvoj moje karijere. Ovom prilikom bih mu se zahvalio mnogo na tome. Kada je on bio trener ja sam odigrao oko 30 mečeva za Fiorentinu. To što se desilo u reprezentaciji se desilo. On je čovek koji kad kaže nešto ne menja, a takav sam i ja", poručio je Ljajić. 

2024 © - Vesti online