Nedelja 16.06.2013.
12:17
mondo.rs

Farma: U areni dva Filipa i Saška Karan

Najviše štapića dobili su Saška i Tarot, uz obrazloženje farmera da se pevačica "loše šali", "upada drugima u reč", a i zbog toga što se nije umešala i prekinula tuču Goce i Vesne Rivas.

Opet u areni: Filip Panajotović

Era je objasnio da je izgleda pogrešio što je "stavio" njih da budu sluge ove nedelje, misleći da će Saška i Tarot praviti šou i biti poslušni. Uz objašnjenje da su mu "pojeli belu i crnu džigericu", svoj štapić dao je Saški.

Karan se branila da ne može da "ide" protiv svog stava. Oplela je prvo po Goci, jer misli da zadruga donosi sve odluke, a onda se posvađala sa gazda Erom, zbog incidenta koji je nastao za vreme ručka.

Sluge su htele da se našale, pa su umesto soli, stavile šećer u porciju gulaša koja je bila namenjena Eri. On je iz besa bacio tanjir na pod, koji se razbio, a komadići su ga posekli. Saška je smatrala da je njegova reakcija bila preterana.

"Mogao si još nekog da povrediš! Uopšte ne umeš da se šališ", vikala je Saška, a svađa se nastavila sve dok ih Ognjen nije prekinuo.

I onda kada su svi očekivali da će sluge zajedno sa Filipom otići u arenu, Ognjen je prozvao četvoro farmera da ustanu, jer će se jedan od njih boriti za to da ostane.

Stanija, Filip Mitrović, Ljuba i Ša su stajali neko vreme u neizvesnosti, da bi u jednom trenutku Ognjen rekao da mali Fića ide u arenu.

2024 © - Vesti online