Petak 14.06.2013.
13:54
mozzartsport.com

Partizan sa Sašom Ilićem stigao na Zlatibor!

Trenira iako nema ugovor: Saša Ilić
 

Šampion je stigao na Zlatibor. Fudbaleri Partizana doputovali su na srpsku planinsku lepoticu, gde večerašnjim treningom počinju prvu fazu priprema za narednu sezonu, planiranu da traje do 22. juna.


Šef stručnog štaba Vuk Rašović doveo je na put 23 fudbalera, a među njima i Sašu Ilića koji se još nije dogovorio sa čelnicima kluba o nastavku saradnje, ali je zarad mira odlučio da bude uz ekipu.

Osim kapitena, ključeve hotela Palisad zadužili su još: golmani - Živko Živković, Nikola Petrović; defanzivci: Marko Živković, Branko Pauljević, Miloš Ostojić, Vojislav Stanković; vezisti: Saša Marković, Danilo Pantić, Predrag Luka, Filip Knežević, Andrija Živković, Dejan Babić, Eliomar Silva, Nikola Ninković; napadači: Stefan Šćepović i Nemanja Kojić.


Novost je da su na pripreme krenula i četvorica kadeta: Milan Stevanović ( 16 godina, štoper), Miroslav Bogosavac (16, levi bek), Saša Lukić (16, zadnji vezni) i Milan Jokić (17, ofanzivni vezni).

Dobiće priliku da se nametnu stručnom štabu, u odsustvu reprezentativaca Vladimira Stojkovića, Ivana Ivanova, Vladimira Volkova, Stefana Aškovskog, Darka Brašanca, Miloša Jojića i Marka Šćepovića, 18. juna trebalo bi da se jave na pripreme.


Prema planu rada Vuka Rašovića, igrači će trenirati čak tri puta dnevno, osim dva izlaska na teren, uoči popodnevnog treninga će po 45 minuta provoditi u teretani. Trener Partizana kaže da je zadovoljan smeštajnim i uslovima za trening, narednih dana očekuje da se ekipa osveži novajlijama, a prema svim informacijama prvi bi trebalo da mu se pridruži Nikola Aksentijević, sa kojim je sarađivao još u Teleoptiku.

2024 © - Vesti online