Četvrtak 13.06.2013.
17:40 >> 18:12h
RTS

Izbo bivšu ženu i sina u Sigurnoj kući

Napao bivšu ženu u Sigurnoj kući

Kako je saopštlo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, određeno je policijsko zadržavanje S.K. do 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu. Osobe koje je ranio, zbrinute su u Urgentnom centru i u Ortopedskoj bolnici Banjica.

Štićenica Sigurne kuće u Beogradu teško je povređena kada je napadač S.K.  oko podneva nasilno ušao u sobu i naneo joj nekoliko uboda nožem po licu, rukama i nogama. Tom prilikom povređen je i jedanaestogodišnji sin koji je pokušao da zaštiti majku.
 

Nasilnik je lakše povredio i još tri štićenice koje su se u tom trenutku našle u sobi.
Interventna jedinica policije je ubrzo uhapsila nasilnika, a kako RTS nezvanično saznaje iz Urgnetnog centra, povređena žena nije u životnoj opasnosti.
 

Koordinatorka Sigurnih kuća u Beogradu Vesna Stanojević je rekla da je "ljubomorni muž" i juče napao suprugu i to na pijaci na kojoj radi, a da ona iz tog razloga danas nije otišla na posao.
 

Stanojevićeva je rekla da je 29 ljudi, od kojih 20 žena ubijeno od početka godine u porodičnom nasilju i istakla da već duže upozorava da nijedna Sigurna kuća nema policijsko obezbeđenje.

2024 © - Vesti online