Četvrtak 13.06.2013.
14:45
Beta

Pretučen aktivista DSS-a, SNS negira umešanost

Foto: Arhiva

Na odeljenju neurologije, gde je Ninić dao izjavu policiji, konstatovane su mu teške telesne povrede glave i prelom nosa.

"Rekao mi je da ga je napala grupa mladih ljudi koji su bili obučeni u majice sa rednim brojem 2, što je redni broj liste Srpske napredne stranke", rekao je Čulić novinarima.

On je preneo reči pretučenog aktiviste da su napadači imali čudan naglasak.

Ujedinjeni regioni Srbije su ranije optužili SNS da su u Zaječar doveli aktiviste te stranke iz Zemuna, koji napadaju političke konkurente.

SNS negira umešanost

Srpska napredna stranka negirala je navode da su aktivisti te stranke odgovorni za prebijanje jednog aktiviste Demokratske stranke Srbije u Zaječaru.

"Odgovorno tvrdimo da niko iz redova Srpske napredne stranke nije učestvovao u sinoćnom napadu na aktivistu Demokratske stranke Srbije. Srpski naprednjaci osuđuju svako nasilje i pozivaju sve građane, bilo kojoj partiji da pripadaju, da se uvek, i na svakom mestu, ponašaju dostojanstveno i civilizovano", navodi se u
saopštenju SNS.

Naprednjaci su pozvali nadležne državne organe da po hitnom postupku sprovedu istragu i privedu pravdi odgovorne za ovaj incident.

2024 © - Vesti online