Četvrtak 13.06.2013.
08:45
M. Stojiljković - Vesti

Ko je dobio najveće ovacije u Pioniru? Naravno, Dejan Stanković!

Podrška crveno-belima: Dejan Stanković u Pioniru
 

Mnogo je poznatih ličnosti iz svih sfera života bilo prisutno u sredu veče u Pioniru, ali niko nije dobio ovacije kao Dejan Stanković. Čak ni akteri dva najbolja košarkaška tima u Srbiji.

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde trebalo bi do kraja juna da raskine ugovor sa Interom, posle devet nezaboravnih godina u slavnom klubu iz Milana, tokom kojih je osvojio čak 15 trofeja, uključujući Ligu šampiona 2010. godine i pet uzastopnih titula prvaka Italije (2006-10).

Mediji spekulišu gde će 34-godišnji Stanković nastaviti odnosno završiti karijeru, spominju se Amerika i Kanada, kao i rimski Lacio u kome je blistao od 1998. do 2004. godine, a stidljivo se pominje i povratak na beogradsku "Marakanu".

Iako su realno male šanse da svojevremeno najmlađi kapiten crveno-belih završi karijeru u voljenom klubu, navijači Crvene zvezde su i ovog puta pokazali koliko vole i poštuju Dejana Stankovića.

Dejan se tom prilikom sreo i sa Milošem Ninkovićem, još jednim velikim zvezdašem, koji se takođe jedno vreme pominjao kao moguće pojačanje crveno-belih. Pogledajte:

Na samoj utakmici Stanković i zvezdaši nisu imali previše razloga za radost jer su košarkaši Partizana zasluženo pobedili i osvojili 12. uzastopnu titulu prvaka Srbije.

2024 © - Vesti online