Četvrtak 13.06.2013.
05:34
dnevnik.hr, Vestionline

Putin: Ko preživi s mojom ženom tri nedelje, zaslužuje spomenik

Vladimir i Ljudmila Putin u trenutku kad su najavili skori razvod

Knjiga “Krhka prijateljstva“, autorke Irene Pieč, nekadašnje prijateljice Vladimira i Ljudmile Putin, daje uvid u odnos ovog bračnog para koji je prošli četvrtak neočekivano najavio razvod braka.


Ljudmila Putin navodno je u jednom razgovoru sa Irenom Pieč u šali rekla kako je njen suprug 'nažalost vampir', a ruski predsednik je izjavio kako “svako ko sa Ljudmilom uspe da provede tri nedelje zaslužuje da mu se podigne spomenik“, piše Moskou tajms.


Uz to, Putinova uskoro bivša supruga bila je fascinirana astrologijom što nije naišlo na plodno tlo kod ruskog predsednika, koji bi je ućutkivao čim bi počela da govori o zodijaku i astrološkim znacima, kaže Irene Pieč.


To bi verovatno izgledalo nekako ovako - zamislite sastanak Putin - Obama. Gospođa Ljudmila pita predsednika SAD-a i njegovu suprugu: “Pa koji ste vi znak, Barače? I vi, Mišel?“ A nezadovoljni veliki Vladimir, sa munjama u očima, diže desnicu u znak upozorenja i kaže: “Ćuti, tamo, nemoj da ti ja dam znak preko usta!“ E to je dobar sastanak na najvišem nivou... To je, bre, muškarac!

2024 © - Vesti online