Sreda 12.06.2013.
17:57
mozzartsport.com

Napustio Inter: Stanković se vraća u Zvezdu?

Odlazi iz Milana posle devet godina: Dejan Stanković
 

Gotovo je! Dejan Stanković i definitivno napušta Inter! Posle tačno devet godina, odnosno 3.468 dana (zaključno sa 30. junom), bivši kapiten Orlova odlučio je da sporazumno raskine ugovor sa voljenim klubom i karijeru nastavi na nekom drugom mestu.


Iako je rukovodstvo Nerazura nedavno odlučilo da produži saradnju sa kapitenom Havijerom Zanetijem i Valterom Samjuelom, to nije bio slučaj i sa srpskim bombarderom, koji će klub zvanično napustiti 30. juna.


Inter je tako ostao bez još jednog heroja koji je 2010. godine na Đuzepe Meacu doneo triplu krunu. Stanković je imao važeći ugovor do juna 2014. godine, vredan oko tri miliona evra, ali je posle dosta pregovora odlučeno da je za obe strane najbolje da se ugovor raskine.


Najveći razlog zbog kojeg je načinjen ovaj korak jeste činjenica da je 34-godišnji vezista odigrao samo tri meča u minuloj sezoni, a povreda Ahilove tetive i relativno dug oporavak nisu mu dozvolili da blistavu karijeru u Interu završi kako i priliči...


Italijanski mediji prenose da će Stanković uhlebljenje potražiti najverovatnije u SAD ili Kanadi, pominje se i povratak u Lacio, pa čak se kao opcije izdvajaju i Kina i Srbija (odnosno Zvezda), što je u domenu naučne fantastike u ovom trenutku.

2024 © - Vesti online