Sreda 12.06.2013.
16:44
BETA

Terzić: Pokušaćemo da odbranimo evropsko zlato!

Mnogo posla ove godine: Zoran Terzić
 

Evropske šampionke, reprezentativke Srbije, okupile su se danas u Beogradu povodom početka priprema za ovogodišnje takmičenje u Gran Priju.

"Kao svake godine, s jedne strane nema pritiska, ali s druge strane, prethodni rezultati nas obavezuju da moramo da napravimo dobar rezultat i da dobro igramo na Gran priju da bismo i na Evropskom prvenstvu pokazali pravo lice. Tamo ćemo pokušati, ne da odbranimo zlato, ali da budemo blizu toga i napravimo pravi rezultat", rekao je Zoran Terzić.

Odbojkašice će se pripremati u Beogradu do 24. juna, kada će otputovati na Kranjsku Goru, odakle će se 9. jula vratiti u Beograd do polaska u Dominikansku republiku. U gradu Santo Domingo Srbija će prvog vikenda Gran prija, od 2. do 4. avgusta, igrati protiv domaće selekcije, Portorika i Češke.

"Sigurno će ova godina biti puno teža, očekivanja su velika i među nama i među onima koji prate žensku odbojku. Nadam se da će igračice biti zdrave, da neće biti problema kao prošle godne. Ako bude tako, treba očekivati dobre rezultate", rekao je Terzić.

Reprezentativka Srbije Suzana Ćebić  rekla je da je prioritet ekipe Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i Austriji, ali da će pokušati da odigra što bolje u Gran priju.

Reprezentacija Srbije biće organizator F grupe drugog vikenda, od 9. do 11. avgusta, kada će biti domaćin selekcijama SAD, Holandije i Alžira.

2024 © - Vesti online