Utorak 11.06.2013.
12:25
trojka.rs

''Putin je vampir koji isisava život iz mene''

Vladimir i Ljudmila Putin

Par je u četvrtak uveče prisustvovao izvođenju baleta ''La Esmeralda'', a posle okončanja predstave, prišao im je tv reporter državne televizijske mreže i pitao da li je istina da više nisu zajedno.


"Tako je", odgovorio je 60-godišnji predsednik kratko, dok je gospođa Putin, dodala: "Naš brak je gotov zbog činjenice da se gotovo i ne viđamo".

Zbog tako očigledno izrežiranog, tobože spontanog priznanja, mnogi su pomislili da česta razdvojenost nije jedini razlog njihovog razvoda, već gimnastičarka Alina Kabajeva.

Prema Ireni Pič, Nemici koja se družila sa Ljudmilom, sada već bivša prva dama Rusije govorila je da njen muž barem "ne pije i ne tuče je".

Ipak, opisivala ga je kao "vampira koji iz nje isisava život". U drugim prilikama govorila je da su jednostavno suviše različitih priroda, da bi mogli da budu zajedno.

Kada je Putin stekao moć, problemi u njihovoj vezi postali su još očigledniji. Ljudmila nije imala nikakvu formalnu ni konstitutivnu ulogu kao "prva dama", a prema Sergeju Markovu, predavaču Moskovskog univerziteta i Putinovom savetniku, većina Rusa smatra da je zapadnjačka navika da žene lidera putuju na samite i konferencije pomalo sramotna.

2024 © - Vesti online