Utorak 11.06.2013.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Vlado, zadužio si nas za ceo život

Hvala do srca: Aleksandar Čolić sa majkom

Tako je bilo i ovog puta, kada je na njegov kućni prag doneo po četiri kutije "buspara" od 10 mg i "coenzyma q 10" od 100 mg, kao i prilog od 3.000 dinara.


- Na koji način da se zahvalimo Vladi za sve što čini za nas? Ne znamo. Znamo samo da nas je zadužio za ceo život. Neka dragi Bog podari njemu i njegovoj porodici dobro zdravlje i svu sreću ovog sveta. On mom sinu uvek pošalje lekove kada je to najpotrebnije, kao da predoseća da mu ovih medikamenata ponestaje. Saznanje da imamo na koga da se oslonimo znači više od svega na svetu. To poverenje za ovih osam godina, koliko nam pomažu humani čitaoci "Vesti", nijednom nije poljuljano, jer nam Vlada neprestano pomaže. Isto tako bih iskoristila ovu priliku da se još jednom zahvalim svim dobrim ljudima koji su pomogli mom sinu, jer da nije bilo njih i njihove svesrdne podrške, sigurna sam da moj sin ne bi ni ovoliko poživeo - saopštila je našim novinarima nezaposlena samohrana majka Ljiljana Čolić, koja zajedno sa sinom živi od socijalne pomoći.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online