Ponedeljak 10.06.2013.
22:02
BETA

Vujošević: Sami sebe smo pobedili!

Imali strah od odgovornosti i želje: Duško Vujošević
 

"Produžena je serija... Imali smo izvestan strah od prevelike odgovornost i želje. Došlo je do neke vrste inhibicije, što se najbolje vidi kada su u pitanju slobodna bacanja i broj izgubljenih lopti", rekao je Vujošević novinarima.

Zvezda je u trećoj utakmici finala pobedila Partizan kao gost u hali Pionir sa 81:74.

"Zvezda je dobila zato što je igrala bolje. Nije mi ovo prvi poraz kada treba da se okonča serija sa 3:0. Sada su realne šanse Crvene zvezde i to će kod njih povećati opterećenje. Nadam se da ćemo pobediti na jednoj od preostale dve utakmice i da ćemo doći do šampionske titule", kazao je Vujošević.

Na pitanje u čemu je bio problem kada je Partizan izgubio veliku prednost tokom utakmice, Vujošević je rekao da su Zvezdini košarkaši bolje šutirali i dali neke poene iz teških situacija.

"Trebalo je tada da prelomimo utakmicu. Ušli smo u egal i tada je svaka lopta teška. Bolje su šutirali i dali neke koševe iz teških situacija. Želja i prilika da se osvoji titula pred domaćim navijačima nas je stegla, sami sebe smo pobedili, nismo pametno odigrali u tom delu", rekao je Vujošević.

Sledeća utakmica igraće se u sredu od 19.00 u hali Pionir, a domaćin će biti Zvezda. Šampion Srbije postaće ekipa koja prva dođe do tri pobede.
 

2024 © - Vesti online