Ponedeljak 10.06.2013.
23:47
Klix.ba

Bivši britanski vojnik postao žena

Treva (ili Trevor - kako mu drago) i Viktorija
 

Viktorija (39) i Treva (41) sada žive kao dve prijateljice i zajedno odlaze u kupovinu. Šta više, Viktorija tvrdi da su srećniji nego ikada ranije. Ona Trevi pomaže da nauči da živi kao žena.

"Treva je ljubav mog života, to je iznutra ista osoba, ali sada imam i najbolju prijateljicu sa kojom mogu da razgovaram o šminki i odeći. Naravno, bila sam u potpunom šoku kada mi je prvi put rekao za svoju odluku", rekla je Viktorija.

Treva uzima ženske hormone i postepeno dobija žensku figuru. Pošto ga je sadašnja supruga prihvatila, to je bilo veliko olakšanje za njega. U poslednje vreme on se čak podvrgao i plastičnim operacijama kako bi bio što ženstveniji.

Viktorija i Trevor upoznali su se još kao školarci, a Viktorija se zaljubila u njega jer je bio čvrst i otresit momak. Međutim, njihovi putevi su se kasnije razišli, a Trevor je izgradio karijeru u armiji i služio u vojnim misijama u Keniji, na Foklandskim ostrvima i u Bosni i Hercegovini. Viktorija se u međuvremenu dva puta udavala, a danas ima troje dece iz ta dva braka. Sve vreme je bila u prijateljskim odnosima sa Trevorom, koji ju je 2006. godine upoznao sa svojom odlukom da želi da postane žena.

Ona je to prihvatila i pet godina kasnije, 2011. godine, njih dvoje su se i venčali. Bilo je to godinu dana pošto je Trevor okončao svoj 15-godišnji brak. Danas Viktorija i on (ona) žive u srećnom braku, a Trevor je presrećan dok uči kako da živi kao Treva.

2024 © - Vesti online