Ponedeljak 10.06.2013.
19:08
Vestionline

Ministrova mačka osumnjičena za špijunažu?!

Da bi je čuli dok se šunja Freja je dobila zvonce oko vrata, ali ni to nije pomoglo
 

Viši zvaničnici su upozorili ministra da obrati pažnju na svog radoznalog krznatog ljubimca, koji podseća na agenta 007, pošto se misteriozno vratio u Dauning strit, posle dve godine odsustvovanja.

Britanski ministar finansija dobio je mačku na poklon za svoje dvoje dece 2009. godine, kada su konzervativci još uvek bili u opoziciji, a Ozbornovi živeli u Noting Hilu u Zapadnom Londonu. Međutim, posle nekoliko meseci, Freja je nestala.

Kada su se prošle godine uselili u Dauning strit, Ozbornova supruga Frensis iznenada je dobila telefonski poziv da je Freja pronađena.

Međutim, ima onih koji se pitaju šta se događalo sa životinjom dok je bila odsutna, i da li se možda vratila sa još nekim ugrađenim uređajem? Zbog njene sposobnosti da se tiho iskrada i da neprimećeno prolazi pored detektora i stražara, neki smatraju da je Freja "savršen špijun".

Freja nije jedina mačka iz sveta politike o kojoj kruže razne priče. Dugogodišnji stanovnik rezidencije premijera u broju 10, Hamfri, misteriozno je nestao ubrzo pošto su laburisti dobili na izborima 1997. godine. Neki su za njegov nestanak krivili suprugu Tonija Blera, Čeri, dok drugi u tome ne vide ništa čudno i misle da je nestao zbog zdravstvenih problema.

2024 © - Vesti online