Ponedeljak 10.06.2013.
11:02
telegraf.rs

Đurić: Zvao sam Rajkovića da dođe u Partizan!

Humska nije opcija?: Slobodan Rajković
 

Partizan bi ovog leta mogao da dobije vredno pojačanje i to ni manje ni više nego iz Bundeslige. Slobodan Rajković, defanzivac Hamburgera na meti je kluba iz Humske, a lično predsednik “crno-belih” Dragan Đurić potrudio se da ga angažuje.


"Zvao sam Bobana Rajkovića i kad bi prihvatio da dođe u Partizan zaista bi predstavljao ekstra pojačanje sa kojim bismo, verujem, uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Boban je odličan fudbaler, kulturan momak i objasnio mi je da mu je trenutni prioritet pronalaženje inostranog kluba. Zahvalio se ljubazno na pozivu i prihvatio da ponovo porazgovaramo ako ne pronađe adekvatan klub u Nemačkoj", rekao je Đurić, a preneo Sportski žurnal.

Problem je što Rajković ima još jednu godinu ugovora sa sedmoplasiranom ekipom nemačkog šampionata. Srpski internacionalac, koji je imao nekoliko izgreda, jeste na prodaju, ali pitanje je da li Partizan to može da isprati ukoliko srpskog fudbalera žele i neki bogati evropski klubovi.

"Apsolutno razumem Rajkovićevu želju da karijeru nastavi u inostranstvu, jer to zaslužuje igračkimi ljudskim kvalitetima koliko god želim da pronađe novi klub, potajno se nadam da se to i ne desi i da dođe u Partizan", ne gubi nadu Đurić.

2024 © - Vesti online